fbpx
Sport

Kamere sve snimile: Bivši fudbaler Manchester Uniteda se potukao u restoranu, policija intervenisala

Bivši fudbaler Manchester Uniteda, Marouane Fellaini, zajedno sa bratom je učestvovao u tuči, koja se desila u jednom restoranu koji se nalazi u Briselu, a tom prilikom je intervenisala i policija, koja je pokrenula istragu povodom toga. 

Kako navode tamošnji mediji, tuča se desila oko jedan sat poslije ponoći i nije poznato tačno šta je bio razlog koji je doveo do tuče, ali su policajci morali da razdvajaju dvije ‘‘zaraćene‘‘ strane i da napišu izvještaj. 

Povodom ovog incidenta se oglasila i briselska policija, koja je saopštila kako će oni na osnovu kamera koje postoje u restoranu pokušati utvrditi šta se tačno desilo.

Dobili smo poziv o tuči u jednom restoranu i odmah smo poslali jedinicu na lice mjesta, čim su stigli, razdvojili su ih. Četiri osobe su učestvovale, među njima i braća Fellaini. Napravljen je izvještaj, istraga je okrenuta i obje strane tvrde da su napadnute, poručili su iz policije.

Podsjetimo, Fellaini je trenutno član kineske ekipe SD Luneng, a s obzirom na to da je u kineskom prvenstvu trenutno pauza, on je to iskoristio kako bi posjetio domovinu. 

Belegijanac je svoju karijeru počeo u Standardu, pa je potom stigao u Premiership, gdje je nastupao za Everton pet sezona, a onda je na Old Traffordu proveo šest godina. 

Za reprezentaciju svoje zemlje je odigrao 87 utakmica, a iz nacionalnog tima se povukao poslije Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji. 

Izvor

Oznake: Sport

Vezani članci