Kako osvojiti bogatog muškarca

21

Ne znate kako zavesti milijunaša. Želite da vas primijeti bogataš? Blogerica Anna Bey ima tri ključna savjeta za to.

YouTube blogerica i influencerica Anna Bey ima svoj kanal pod nazivom ‘School of Affluence’ na kojem se nalazi mnoštvo videa u kojem želi pomoći ženama da postignu eleganciju i osiguraju ulazak u visoko društvo.

I asked in my stories if you, my followers, could name the best resort you’ve ever been to in the world. Maldives was…

Objavljuje School Of AffluencePonedjeljak, 22. travnja 2019.

Video ‘Tri načina kako će vas bogataši primijetiti’ u mjesec dana je pogledalo gotovo 400.000 ljudi. U videu Anna Bey donosi tri ključna načina kako privući željenu pažnju i tako osvojiti muškarca iz visokog društva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi uvjet je, kaže Bey, samopouzdanje.

Koliko imate samopouzdanja, odnosno koliko samouvjereno izgledate je pitanje koje biste trebali postaviti sebi.

– Samopouzdanje je jako bitno. Žena sa samopouzdanjem ne može ostati neprimijećena u društvu – kaže Bey i dodaje da se sa samopouzdanjem ne smije pretjerati jer se može postići kontraučinak, a to ne želite.

How to deal with hate: Don’t give away your power to these people. 🙅‍♀️� 🧨 When we start hating back = we give away our…

Objavljuje School Of AffluenceUtorak, 27. studenoga 2018.

Bey naglašava da ćete samopouzdanjem, čak i onda kada ne izgledate najbolje što možete, fascinirati i privući pažnju muškaraca koji će vas onda željeti upoznati. Osim toga, samopouzdanjem ćete dokazati da vrijedite.

– Jednom kada steknete samopouzdanje vladat ćete prostorom i moći ćete uvjeriti ljude u bilo što – dodaje Bey

Drugi uvjet je elegancija. Ljepota je, kako kaže Bey, danas svima lako dostupna i svi možemo biti ljepši nego što smo bili i zato je konkurencija jako velika.

Do you love navy? 💙 It’s my latest obsession. Plan: More navy, less black.

Objavljuje School Of AffluenceNedjelja, 2. prosinca 2018.

– Ima jako puno lijepih i zgodnih žena, ali nema puno elegantnih žena, a elegancija je ono što posebno privlači muškarce iz visokog društva – naglašava Bey.

Treći uvjet je ženstvenost. Muškarce, kako kaže, ne privlači više toliko seksepil koliko ono nešto drugo što će im zapeti za oko. Ženstvenost je nešto što svaku ženu čini posebnom i što će privući ozbiljne muškarce.

Source link