fbpx
Magazin

Kako je Margo Robi oduševila, a Kejt Blanšet naljutila fanove hevi metala

Kada biste pitali fanove hevi metala ko treba da dobije Oskara za glavnu žensku ulogu, odgovor bi bio iznenađujući, jer ne bi bio Kejt Blanšet, već Margo Robi, a sve to zbog zajedničkog gostovanja u jednoj emisiji.

Naime, odranije je poznato da Margo Robi voli hevi metal muziku, a sada je morala da na neki način „brani“ svoj ukus i objašnjava svim ostalima u studiju, a naročito Kejt Blanšet, zašto je i dalje veliki fan tog žanra.

Sve to odigralo se u epizodi BBC-jeve emisije Graham Norton Show, kada je voditelj pitao Robi da li je bila gotičarka kada je bila mlađa, na šta je ona odgovorila: „Ne znam da li sam baš bila gotičarka. Prilično sam bila emo i slušala sam samo hevi metal. Ofarbala bih kosu u crno i potom je skraćivala samo žiletom“.

A trenutak koji je naljutio internet usledio je kada ju je Kejt Blanšet upitala: „Da li iko voli hevi metal muziku? Da li voliš i ‘monster’ kamione i tako te stvari?“.

Robi nije ustuknula i rekla je da i danas voli tu muziku i da joj je svojevremeno na koncertu grupe Slipknot puno ljudi prišlo da je pita za sudbinu likova u seriji Neighbours, u kojoj je tada tumačila jednu od uloga.

Komentari na pitanja i stav Kejt Blanšet nisu baš najpozitivniji, kao što možete i da pretpostavite, ali zato je Margo Robi zacementirala svoje mesto kao miljenica ljubitelja hevi metala.

Izvor: Louder

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci