fbpx
Zanimljivosti

KAKAV ŠOK: Bosanac provalio koji pjevač iz „Zvezda Granda“ je takmičarov rođak

Iako je u prvi mah djelovalo da dvadesetšestogodišnji Hasan Redžić neće osvojiti mnogo glasova, na samom kraju uslijedilo je iznenađenje.

– Sad odjednom navala glasova! – povikao je Voja Nedeljković uzbuđeno dok je brojao tastere.

I čini se da se Hasan odlično pokazao iako je prvi put na Grandovoj sceni budući da je nakon njegovog izvođenja numera Šerifa Konjevića i Halida Muslimovića zasvjetlilo šest tastera.

Oku Saše Popovića nije moglo da promakne da se podrška mladog momka iz Bosne itekako uplašila da će njihov brat ostati bez glasova.

– Smorili su se kao rezervni točak! – našalio se voditelj i otkrio da je Hasanov brat čak i zaplakao.

Veliko iznenađenje uslijedilo je kada je takmičar otkrio da je bivši učesnik „Zvezda Granda“ Emin Redžić Bubi njegov rođak.

Iako je mladić uspio da oduševi žiri, glasovi Marije Šerifovć i Dragana Stojkovića Bosanca su izostali.

– Boske će da da glas tek kada je nešto baš perfektno. Momak lijepo pjeva. Ne može Boske to tako, ako dečko zna nešto daš mu glas pa ne moraš da ga uzmeš. Svakako će ga neko uzeti – poručio je Popović nakon čega je uslijedio izbor mentora.

Kako je težak zadatak bio pred mladih Redžićem, Sale je riješio da mu malo pripomogne.

– Ja recimo znam koga bi izabrao da se takmičim, jer da se ja takmičim želio bih da pobijedim – dobacio je Saša.

Nije krio oduševljenje, ali je ipak na iznenađenje izabrao Viki Miljković zbog čega pjevačica nije skidala osmijeh sa lica.

Nakon malo rasprave i mnogo šale, potpuno očekivano, Viki je Hasana primila u svoj tim sretna što će boje njenog tima braniti dobar narodnjak.

(express/grandonline)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci