fbpx
Vijesti

KAĆA ŽIVKOVIĆ IMA NOVOG DEČKA? Viđena sa kršnim Hercegovcem

Katarina Živković je neko ko o svom privatnom životu rijetko govori, o ljubavnom skoro da uopšte ne priča, pa nije ni čudno što su mnogi zainteresovani šta se to dešava kada je kamere ne snimaju.

Pjevačica je u posljednje vrijeme i manje prisutna u medijima, što joj očigledno prija, a posla joj ne manjka. Tako barem tvrde njene komšije.

– Radi ona, ima nastupe. Često je vidimo da odlazi uveče ali se vjerovatno povukla iz javnosti i medija. Rano je ušla u svijet šoubiznisa i vjerujem da joj je dosadilo. Znam da je bila razočarana u to kako funkcioniše šoubiznis, da produkcijske kuće i menadžeri uzimaju više novca nego sami pjevači. Ja sam je slušao sa društvom na splavovima u Beogradu, i meni ona pravi top atmosferu – kaže Nikola, koji živi u blizini Kaćine zgrade.

Kako otkriva njena komšinica, Katarina Živković navodno ima dečka.

– Ona vjerovatno noću radi, pa danju spava i zbog toga spusti roletne da je ne budi svjetlost. Težak je to posao kada ti se poremeti bioritam jer ne vidiš “bijelog dana”. Nedavno sam je vidjela, mnogo je mršava. Lijepo izgleda ali je nekako mnogo kilograma izgubila. Kažu da ima dečka i da dolaze kod nje uglavnom uveče. To su mi rekle kćerke, ali ja nisam vidjela – kaže Kaćina komšinica Dana, a još nekoliko komšija je potvrdilo njenu priču:

– Ranije smo ga rijetko viđali, ali posljednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Djeluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom iza njega ostane oblak parfema – kaže mladić koji radi u obližnoj pekari.

– Pratila sam je još dok je bila u “Zvezdama Granda”, ona ima glas za milion dolara ali i stas. Vidjela sam je jednom sa dečkom, lijep mladić ali kažu da ga krije kao zmije noge. Krupan je, rekla bih da je moj Hercegovac – nadovezala se još jedna komšinica.

Kako su otkrili u obližnjoj prodavnici, Kaća u posljednje vrijeme navodno dolazi često i bez šminke, pa im djeluje i lepše i uvijek sve sama nosi.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima