fbpx

Jovana hoće da bude kuma bivšem mužu na vjenčanju: Doživljavam ga kao sina

od Urednik

Otkrila detalje odnosa sa bivšim suprugom, pa progovorila o ljubavnicama i novom stanu

Jovana Jeremić svakim svojim korakom privlači veliku pažnju. Njene izjave i postupci je nerijetko dovedu u centar skandala. Veliki je broj onih koji podržavaju njen rad, međutim, isto toliko je i onih koji smatraju da voditeljici nije mjesto na televiziji, te da narodu “ispira mozak”.

Voditeljica je nedavno pazarila nekretninu na Dorćolu, koju planira da renovira, a spekuliše se da će je sve ukupno koštati preko 200 hiljada eura.

Jovana se sada osvrnula na kupovinu stana, pa istakla da je ostvarila svoj najveći san, te da je ponosna na sve što je do sada stekla, bez da je nekog oštetila ili radila nemoralne stvari. Ističe da se bavila isključivo novinarstvom i sve je zaradila sama.

– To je stan za mene i moju kćerku, djevojački stan i stan u koji su uvijek dobrodošli oni koji su bili uz mene kada niko nije bio. Očekujem da ću početi u maju, sve radim na kompenzaciju. Dajem se i imam jako moćne sponzore – priznala je Jovana.

Dotakla se i svog emotivnog statusa, pa priznala da dečka zvanično nema, ali da je broj udvarača veliki. Mnogi sa javne scene joj se takođe udvaraju, od mlađih, pa do muškaraca u godinama.

Nedavno je komentarisala svjetski skandal Šakire i njenog bivšeg partnera, fudbalera Pikea, pa potkačila sve ljubavnice i osvrnula se na odnos sa svojim bivšim suprugom.

– Ja branim žene koje drže do sebe. Ljubavnice su žene koje ne drže do sebe…Ljudi žive sa osobom koju ne vole, jer nemaju snage da postanu nova Jovana Jeremić. Napravila sam novi život prelaskom na Pink, razvodom, ostala u mnogo dobrim odnosima sa bivšim mužem. Prestala sam da se foliram da sam skromna, nisam skromna i nikada neću biti skromna i neću se pretvarati na televiziji da sam nešto što nisam – bila je jasna voditeljica.

Bivšeg supruga Vojislava Miloševića danas gledao kao velikog prijatelja i oca svog djeteta. Zajedno komentarišu njegove djevojke, a Jeremićeva je spremna čak i da mu kumuje na svadbi.

– Bivše uvijek ostaju bivše, bivši muž je moj veliki prijatelj, možemo da komentarišemo njegove djevojke. Voja uvijek mene pita šta ja mislim o njegovoj novoj djevojci, rekla sam da podržavam kada je on sretan. Ja svog bivšeg muža doživljavam kao sina, bila bih mu kuma na svadbi – istakla je Jovana.

(express/24sedam)

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.