fbpx
Zanimljivosti

JAVNOST U NEVJERICI ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO PARTNER SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Iznenadio samog sebe

U emisiji “Zvezde Granda Specijal”, partner pjevačice Snežane Đurišić, Vanja Milošević, prepričao je situaciju koja se dogodila prilikom jednog njegovog gostovanja na televiziji.

-U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao ljekar mogu. To je bila vrlo specifična emisija u kojoj sam ja trebao da govorim o svojim iskustvima vezana za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljica dala divan prijedlog s obzirom da su većinom žene bile u publici. Zapravo pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji – započeo je svoju priču poznati ginekolog i nastavio:

-Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odnio kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život.

Podsjetimo, pjevačica i ljekar su u dugogodišnjoj vezi, a kako je Snežana jednom prilikom otkrila, njihova ljubav je otpočela slučajnim spletom okolnosti.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima