Povežite se sa nama

Konkursi

Javni oglas za popunu 600 mjesta u OSBiH otvoren do 15. juna

Objavljeno

-

Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine je 15. maja, u skladu s planskom popunom personala Oružanih snaga BiH (OSBi9H), raspisalo oglas za popunu 600 upražnjenih formacijskih mjesta u OSBiH u početnom činu vojnika.

Rok za predaju prijava s pratećom dokumentacijom na Javni oglas je 30 dana od dana objavljivanja na službenoj internet stranici Ministarstva odbrane BiH.

Na oglas se mogu prijaviti aktuelni maturanti srednjih škola, kao i već svršeni srednjoškolci, koji zadovoljavaju i druge uslove definirane oglasom. Važno je napomenuti i da kandidati nisu mlađi od 18 (osamnaest) godina, niti stariji od 27 (dvadesetsedam) godina u vrijeme prijema, to jeste na dan 01.02.2021. godine. Sve veću zainteresovanost za vojnički poziv pokazuju pripadnice ženskog spola, što se podudara sa potrebom i našom namjerom da se poveća i osigura odgovarajući postotak pripadnica OS BiH.

Kandidati koji trenutno pohađaju završni razred srednje škole, osim prijave na Javni oglas i druge dokumentacije koja se traži, mogu dostaviti dokaz da pohađaju završni razred srednje škole, sa nazivom vrste škole i zvanja koje stiču.

Potrebne informacije i obrasce prijave kandidati mogu preuzeti na službenoj internet stranici Ministarstva odbrane BiH (www.mod.gov.ba) ili dobiti od centara za regrutovanje i tranziciju putem sljedećih telefona:

a) Centar za regrutovanje i tranziciju Sarajevo, tel. 033/773-437;

b) Centar za regrutovanje i tranziciju Banja Luka, tel. 051/335-886;

c) Centar za regrutovanje i tranziciju Čapljina, tel. 036/811-084 i

d) Centar za regrutovanje i tranziciju Tuzla, tel. 035/814-954

Zato, mladići i djevojke, pročitajte dobro uslove Javnog oglasa, prikupite valjanu potrebnu dokumentaciju, skupite hrabrost i prijavite se. Pogledajte na našoj web stranici testove, provjere i kriterije koji vas očekuju u procesu odabira. Naučite traženo, zasučite rukave i vježbajte. Ako sve ovo uradite, želite, hoćete i mislite da možete, imate velike šanse da nam se pridružite.

Promotivni video prilog pogledati na:

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Oglašavanje

Konkursi

Apoteka B Pharm Bihać: Magistar farmacije – 1 izvršilac

Objavljeno

-

Od

Apoteka B Pharm Bihać raspisuje oglas za prijem radnika u radni odnos na sljedeću radnu poziciju: Magistar farmacije – 1 izvršilac.

Uslovi:

  • Završen farmaceutski fakultet
  • Potrebno najmanje 1 godina radnog iskustva
  • Poznavanje rada na računaru
  • Vozačka dozvola

Mjesto zaposlenja: Bužim

Prijave i više informacija putem telefona 063 459 341. Kontakt osoba Mersad Dedić. Zvati u periodu od 8 do 16 sati.

Oglas ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Konkursi

DALMA: Frizer za žene – 1 izvršilac, Frizer za muškarce – 1 izvršilac

Objavljeno

-

Od

Tradicionalni i stari obrt Dalma Tuzla raspisuje oglas za prijem radnika u radni odnos na sljedeću radnu poziciju: Frizer za žene – 1 izvršilac.

Uslov:

  • Završena srednja frizerska škola

Prijave i više informacija putem telefona 035 273 003. Kontakt osoba Dalma Imamović. Zvati u periodu od 8 do 20 sati.

Oglas ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

Tradicionalni i stari obrt Dalma Tuzla raspisuje oglas za prijem radnika u radni odnos na sljedeću radnu poziciju: Frizer za muškarce – 1 izvršilac.

Uslov:

  • Završena srednja frizerska škola

Prijave i više informacija putem telefona 035 273 003 i 061 441 636. Kontakt osoba Raif Suljagić. Zvati u periodu od 8 do 20 sati.

Oglas ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije