fbpx
Sport

Jagodić: Nama bi i osvajanje boda bilo veliko, a Širokom je u igri samo pobjeda

Do kraja premijerligaške trke ostalo je još 180 minuta, a Sloga Meridian u posljednja dva kola ulazi sa zebnjom, jer i dalje nije osigurala opstanak.

Prvu meč loptu da dođu do zacrtanog cilja Dobojlije će imati u nedjelju od 17 sati (sve utakmice posljednja dva kola igraju se u istom terminu) na stadionu Pecara, gdje će gostovati kod Širokog Brijega. Računica je jasna s tri boda u preostala dva kola izabranici Vlade Jagodića bi gotovo sigurno obezbijedili opstanak.

“Bit će to veoma teška utakmica u kojoj obje ekipe imaju želju za pobjedom. Domaćinu je ovo posljednji voz da s dvije vezane pobjede uhvati možda evropsku scenu, a mi želimo da i prije posljednjih 90 minuta osiguramo opstanak. Međutim, osvajanje Pecare je svim premijerligašima veoma težak zadatak pa tako i nama, mada niko ne može da nam ospori nadu, ali i želju da se borimo da dođemo do pozitivnog rezultata. Nama bi i osvajanje boda bilo veliko, a domaćinu je u igri samo pobjeda, tako da je to njihovo možda u ovom trenutku nešto veće moranje, naša šansa”, naglasio je Jagodić za Glas Srpske.

Problem za trenera Sloge predstavljaju povrede igrača zaštićenog godišta.

“Dva igrača do 21 godine, Tarik Jašarević i Obrad Starčević su povrijeđeni, tako da imamo problem, ali imamo nekoliko alternativa i vjerujem da će svi kojima bude ukazano povjerenje pružiti maksimum u Širokom Brijegu. Uz njih odranije su povrijeđeni Bakir Brajlović, Karlo Stapić, Pavel Baranov i Toni Livančić, ali na njihovo odsustvo smo se već naučili, jer su van terena već dugo”, dodao je Jagodić.

The post Jagodić: Nama bi i osvajanje boda bilo veliko, a Širokom je u igri samo pobjeda appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima