fbpx
Magazin

“JADNA MOJA DJECA KO IM JE MAJKA” Nakon saznanja da je Tanja Savić u vezi sa 11 godina mlađim muškarcem, oglasio se njen bivši muž i evo šta je sve imao da kaže na tu temu

Vijest da je Tanja Savić ponovo sretna u ljubavi stigla je i do njenog bivšeg supruga Dušana Jovančevića, koji živi i radi u Australiji, ali mu nije bilo nimalo drago kada je čuo da je njegova bivša supruga zaljubljena.

Nije detaljno upoznat s ljubavnim životom svoje bivše djevojke, ali ipak ima svoje mišljenje i stav o tome. Kako nam je rekao s dalekog kontinenta, ne zanima ga što pjevačica radi s drugim muškarcima, ali ne može ostati imun kada se takve informacije pojave u medijima zbog njihove djece koja s majkom žive u Srbiji. Njih dvoje nisu zajedno posljednjih pet godina i ne komuniciraju, ali se bodre i preko medija.

Nakon što je Tanja sama priznala medijima da je zaljubljena, sretna i ispunjena u ljubavi, novinari su istražili i došli do saznanja koja, međutim, još nisu službeno potvrđena.

Navodno je pjevačica u vezi s jedanaest godina mlađim muškarcem, izvjesnim Muhamedom B. iz Bijeljine, koji se zbog pjevačice iz Amerike preselio u Beograd.

  • Može se reći da je moje srce zarobljeno. On je mene osvojio i ja sam njega. Ne bih volio da se o meni i mom partneru javno govori. Proljeće je stiglo, sve se budi pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me super čovjek koji mi je za rođendan poklonio ogrlicu i naušnice. Imaju veliku simboliku i jako su mi važni – pohvalila se nedavno Tanja medijima.

Tanjin bivši suprug Dušan Jovančević nakon što je saznao za novu vezu bivše supruge ostao je zapanjen:

  • Jadna moja djeco, ko im je majka. To je sve što vam mogu reći i ni riječi više. Sve vam je jasno – rekao je.
    S druge strane, Tanjinu novu ljubav navodno ne podržava njena majka Živana Savić. Tako je postupila kada smo je pozvali da prokomentira emotivni status svoje starije ljubimice. Nažalost, pjevačeva majka nije bila raspoložena pričati o tome.
  • Stalo mi je i do Tanje i do njenog dečka. Ne moraš me više zvati. Nemam ti što reći. Ne zanimaju me takve stvari. Imam puno posla. Nije me briga da li moja ćerka izlazi i s kim – bilo je sve što je Živana želela da kaže za “Kurir”.

alo/press

Izvor

Možda vas zanima