fbpx
Zanimljivosti

„Ja ništa strašnije nisam čula od ove pjesme: Marija šokirana Milijevom kandidatkinjom

Sjano stilizovani, ali ne tako dobro pjevački spremni na sceni „Zvezda Granda“, večeras su se pojavili Katarina Mulavdić i Nenad Kostov.

Milijeva kandidatkinja, Katarina pjevala je „Haljina“ i „Bred Pit“, doke je Cecin kandidat odabrao “Zagrli me“ i „Ne zovi me“, a u posljednjem trenutku žiri je glasao i svakome dao po četiri glasa.Snežana je prva istakla da su bili ujednačeni i da je konačnu odluku željela da prepusti Saši.

– Prednost kadnidatu broj dva, bio je bolji pjevački. Katarina je bolja nego u prošlom krugu i „Bred Pit“ ti je bolje legla– smatrala je Viki, sa čim se složila i Bekuta koja nikome nije dala glas jer je smatrala da nisu pokazali dovoljno za sljedeću fazu takmičenja.

– Ja dugo ništa strašnije nisam čula od prve pjesme Katarine Mulavdić. Ništa te nisam razumjela, ja sam sigurna da mi uzmemo da pišemo taj tekst, to nema veze sa onim u originalu. Ja ne bih dala glas nikome, ali da ne ispadnu zbog toga sam glasala. Mislim da si ovu šansu trebala pametnije da iskoristiš. Nenade, prva pjesma okej, ali druga, to si omanuo sto posto– rekla je Marija sa čim se složio Đorđe koji je dodao da su bili lijepo obučeni.

Na kraju, mentori su dali svoj sud. Mili je otkrio kako su komentari žirija na mjestu i da prva pjesma nije bila dobar izbor za Katarinu koja je insistirala da to pjeva, ali da on nije bio za to.

(Express/Grand)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima