fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Sport

Italijan stiže u Beograd za platu od 600.000 eura godišnje – Sport CentarSrbijanski sajt Mozzart danas piše da je Crvena zvezda postigla dogovor s novim pojačanjem, a na Marakanu stiže Cristiano Piccini, defanzivac iz Valencije.


Autor: Sport Centar

Srbijanski sajt Mozzart danas piše da je Crvena zvezda postigla dogovor s novim pojačanjem, a na Marakanu stiže Cristiano Piccini, defanzivac iz Valencije.

Veliko je to pojačanje za crveno-bijele, koji će tako dobiti jednog od najplaćenijih igrača u timu. Naime, dojučerašnji stanovnik Mestalle pristao je na platu od 600.000 eura godišnje na Marakani, što je duplo manje od onoga što je imao u redovima Šišmiša.

Piccini je ove sezone igrao na osam mečeva za Valenciju, a ranije je nastupao i za Fiorentinu, Betis, Sporting i Atalantu.

Podsjećamo, Zvezda je uspjela da s prvog mjeta u grupi izbori plasman u osminu finala Evropske lige, dok je u srbijanskom prvenstvu na drugom mjestu iza Partizana.

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...