fbpx
Zanimljivosti

ISPOVIJEST TAMARE ĐURIĆ: Kupovala sam kokain

Tamara Đurić, koja je više puta dovođena u veze sa pripadnicima kriminalnog miljea, sada je po prvi put riješila da ogoli dušu i odgovori na mnoga pitanja koja intrigiraju javnost i medije.

Starleta koja je nedavno okončala brak sa Nikolom Kačarevićem, osvrnula se na na ironičan način na natipise u novinama da je ozloglašenom kriminalcu Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, dugovala pare.

– Meni su prijetili isti ti ljudi sa kojima sam kao sada u klanu. Niko nije osuđen, tako da ne znam ko mi je prijetio. Zvao me je telefonom i to pustio u javnost. Rekao mi je da će “j… i mene i mog vjerenika”, ubiću te, zaklaću te… Pola nije izašlo – rekla je poznata starleta, pe ironično priznala da je “kupovala” drogu, pa je “dugovala” navodno 200 eura.

– Jeste da, došla sam kod njega da kupim gram kokaina. Kod glavnog narko – bosa u Srbiji – rekla je Tamara i istakla da nikada nije kupovala drogu, niti će.

Tamara Đurić je takođe otkrila da li su kradena luksuzna vozila u kojima se slika, koja koštaju i po nekoliko stotina hiljada eura, a starleta kaže:

– Kako ukradeni, taj automobil su mi 2018. godine oduzeli, provjerili i vratili. Da je auto bio ukraden, oni bi njega zadržali – rekla je popularna starleta.

(express/informer)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci