Connect with us

Zabava

ILEGALNI PARTY U FRANCUSKOJ: Gosti se žestoko sukobili s policijom

Objavljeno

na

Više od 2500 ljudi našlo se na ilegalno organiziranom rave partyju u Francuskoj, dok se zemlja nastavlja boriti s koronavirusom.

Zabava, koja se održava u skladištu u Lieuronu u blizini Rennesa u Bretanji, počela je u četvrtak i još uvijek traje. Veliki broj sudionika je iz Velike Britanije i Španjolske. Gosti su se sukobili s policijom, zapalivši jedan automobil i bacajući predmete na policajce koji su pokušali okončati događaj. Najmanje tri policajca su ozlijeđena. (Foto: Profimedia) Piše: Net.hr

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
ILEGALNI PARTY U FRANCUSKOJ: Gosti se žestoko sukobili s policijom
Oglašavanje

Zabava

/VIDEO/ Maestralni Ajdin Šabanović danas ponovo imitirao Amara Osima

Objavljeno

na

Od

Nenormalno talentovanani Mostarac Ajdin Šabanović danas je još jednom po ko zna koji put izimitirao Amara Osima.

Čovjek čije su imitacije vrlo rijetke, kada objavi video to je prosto oduševljavajuće, a ovoga puta bavio se Željinim problemima s koronavirusom.

Pogledajte:

Nastavite čitati

Zabava

Gračanica: U subotu “The magic show” u SC ETNA

Objavljeno

na

Od

SC ETNA Gračanica ovaj vikend slavi svoj 13. rođendan.

Pored velikih sniženja u okviru rođendanskog šoping vikenda i drugih popratnih sadržaja, SC ETNA u subotu, sa početkom u 13 sati, organizuje show magije i iluzije sa jednim od najboljih mađioničara u regionu Kenanom Imamovićem dok je u nedjelju od 13 sati planirana dječija kreativna radionica.

Najavljeno je da će Imamović izvesti mnoštvo zanimljivih trikova iz svog bogatog repertoara. Predstava će biti održana u svečanoj sali caffe slastičarne, uz obavezno poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Nastavite čitati

Najčitanije