fbpx
Magazin

Hilarija Boldvin poslala poruku duksericom, nakon što je njen muž Alek optužen za ubistvo iz nehata

Jedan dan nakon što je objavljeno da će Alek Boldvin biti optužen za ubistvo iz nehata zbog nesreće na snimanju filma „Rust“ i pogibije direktorke fotografije Haline Hačins, supruga američkog glumca, Hilarija Boldvin, pojavila se u javnosti sa veoma zanimljivom duksericom.

Ova 39-godišnja instruktorka joge i voditeljka podkasta otišla je na kafu noseći zeleni duks sa velikim natpisom „EMPATIJA“, koji je uparila sa helankama od veštačke kože, papučama ukrašenim biserima i velikim naočarima za sunce.

Komad koji je obukla košta 108 dolara i može se naručiti OVDE.

Hilarija Boldvin, foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je izabrala da ga nosi kako bi pružila podršku svom mužu Aleku Boldvinu, koji će uskoro imati suđenje s porotom, jer je na snimanju svog filma „Rust“ slučajno ispalio metak iz filmskog pištolja, koji je usmrtio Halinu Hačins, direktorku fotografije na filmu, koja je u tom trenutku snimala scenu.

Boldvinov advokat nazvao je optužbu protiv glumca iz serije „30 Rock” „nepravednom”.

„Gospodi. Boldvin nije imao razloga da veruje da je u pištolju bio pravi metak – ili bilo gde na filmskom setu. Oslanjao se na profesionalce sa kojima je radio, koji su ga uveravali da pištolj nema bojeve metke“, rekao je Luk Nikas iz advokatske kancelarije Kvin Emanuel za Page Six i dodao: „Borićemo se protiv ovih optužbi i pobedićemo.“

Hilarija je opisala kako se ona i članovi njene porodice osećaju povodom čitave situacije, rekavši da ona i njen muž „nisu dobro“ i nazvala incident „tragedijom koju niko nikada nije mogao da zamisli“.

Par je nedavno dočekao svoje sedmo dete.

Foto: EPA/PETER FOLEY

U septembru, Alek je napisao na Instagramu da „možda nikada neće biti isti“ i da mu je „srce slomljeno hiljadu puta od incidenta“.

Nastavio je: „Dolazi mnogo promena. Ali moja porodica me je održala u životu. Oni su moj razlog za život.“

Ranije ovog meseca, korisnici Instagrama su optužili Boldvina da je „plitak“ nakon što je molio fanove da zaprate njegovu ženu na Instagramu kako bi dobila milion pratilaca za svoj 39. rođendan.

Izvor: Page Six

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci