HBO tim se oglasio: ‘Starbucks kafa u epizodi bila je greška…’

9

U četvrtoj epizodi serije ‘Igra prijestolja’ gledatelji su primijetili propust. U sceni sa Kitom Harringtonom (32), koji glumi Jona Showa i Emiliom Clarke (32), koja utjelovljuje Daenerys, u kadru se našla i čaša kave poznatog brenda. Nakon brojnih teorija zavjera, ekipa HBO-a oglasila se na društvenoj mreži.

– Vijesti iz Winterfella. Kava koja se pojavila u epizodi je bila greška. Daenerys je naručila biljni čaj – objavilo je PR tim HBO-a na svom Twitter profilu. Potvrđeno je kako Starbucksov logo u novoj epizodi trenutno najpopularnije serije nije završio namjerno. Nakon drame sa šalicom oglasio se i poznati lanac kave.
– Iznenađeni smo što nije naručila Dragon Drink – odgovorili su iz Starbucksa. Pogreška se u rekordnom vremenu proširila po društvenim mrežama, a odmah su krenule i brojne teorije zavjere. Brojni obožavatelji ogorčeni su, zbog ovog propuste, tvrde, kako je ovo nedopustivo s obzirom na to da se nekoliko epizoda snimali i montiralo pune dvije godine.

– Doslovno je Starbucks čaša na stolu. Koji vrag? Pa šest epizoda se snimalo dvije godine – ljutiti su fanovi serije.
Obožavatelji serije, koji su dvije godine čekali osmu sezonu, nisu jedini koji su primijetili pogrešku.

– Nisam niti jednom gledala ‘Igru prijestolja’, ali mi je jako drago što je Kraljevstvo napokon dobilo Starbucks – komentirala je korisnica Twittera.