fbpx
Sport

Granić: Moramo se vaditi iz ove situacije, ali to ne možemo s negativom i vrijeđanjem

Posušje je na svom Mokrom Docu danas poraženo od Širokog Brijega (0:1), čime je nastavilo niz mečeva bez pobjede (šest zaredom).

Nakon meča šef stručnog štaba Posušje Goran Granić na press-konferenciji je rekao:

“Znali smo da će biti teška utakmica, pripremali smo se. Bez obzira što je i ekipa Širokog u negativnom nizu od tri poraza, mi to nismo potcjenjivali… Probali smo se maksimalno pripremiti da pred našim navijačima pokažemo da nismo zaboravili igrati. Pokušavamo i u najavi sve okrenuti na pozitivno, od nekog kukanja nema koristi. Mi smo ti koji se moramo vaditi iz te situacije. Situacija je negativna i nije negativna. Neugodna, nakon toliko utakmica i tako malo bodova svi stavljaju upitnike”, kazao je Granić te dodao:

“Kako ćemo se dizati? Sa negativom? Sa vrijeđanjem? Tako se niko ne diže. Slušali smo kako se kolege raduju… Čestitam kolegi i ekipi Širokog na pobjedi, uspjeli su izdržati i borili se do zadnje sekunde. Ono što mogu zamjeriti svojim igračima, to smo iskomunicirali sad u svlačionici, izgubili smo dosta vremena u jalovoj nadmoći na sredini, iako je bio dogovor da preko bekova i krila opteretimo protivničku momčad i čekamo neku priliku…”

O najavljenom smanjenju plaća za stručni štab i igrače zbog loših rezultata, Granić je rekao:

“Što se tiče odluke kluba, mislim da je bila u smjeru da se malo trgnemo. Ne može niko reći da mi nismo htjeli i da nismo sve pokušali. Nismo uspjeli, ali ne možete reći da igrači nisu htjeli, da ih je bolila briga, da se nisu trudili, bacali… Ja sam poslije Zrinjskog rekao: Momci, ovo nije bilo dobro. Jedna je stvar izgubiti utakmicu, ali neću da neko prebacuje odgovornost na drugog. Ako mislite da to nije taj pristup, kako je prije donosio rezultat? Ja vjerujem da se mi možemo dignuti, da se igrači mogu vratiti na prethodne postavke.”

Otkrio je i da je Posušje u procesu registracije dva napadača, koja bi trebala pomoći ekipi u budućnosti.

The post Granić: Moramo se vaditi iz ove situacije, ali to ne možemo s negativom i vrijeđanjem appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima