fbpx
Vijesti

GODINE SU GA DOKRAJČILE: Haris Džinović potpuno oronuo

Haris Džinović otkako je postao domaćin jedne kulinarske emisije „Muštuluk“, zapostavio je tenis što se da i vidjeti. PJevač je sport zamijenio kuhinjom, pa više nije u formi u kakvoj je bio iako je važio za najboljeg tenisera među pjevačima.

Ne znamo kako na to reaguje njegova tri decenije mlađa supruga Melina, ali vjerujemo da ne može ni sama da odoli Harisovim specijalitetima i umijeću u kuhinji. Svoj talenat za kulinarstvo publici je pokazao tek u pomentuom šou, tako da je ona prava sretnica jer je po svemu sudeći u kuhinji suvišna kad se Haris uhvati varjače.

Rajko Ristić

Međutim, ono što je svima zapalo za oko ko je vidio nedavno legendarnog pjevača na aerodromu jeste izgled Harisa Džinovića. Navikli smo osim da je uvijek u top formi i da isto tako bude stilizovan. Ovog puta nije bilo tako. Naime, on je sletio iz nekog evrposkog grada gdje je nastupao u potpuno opuštenom izdanju.

Na sebi je imao plavu polo majicu, kačket iste boje, stare izlizane farmerice a čini se kao da mu je kosa veoma opala. Nekog je čekao sa koferom u rukama, da li suprugu ili taksi, ne znamo ali mnogi su se složili da su Harisa godine stigle i da što prije mora da se vrati starom načinu života.

(Express/svet-scandal.rs)

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima