fbpx
Zanimljivosti

GOCI BOŽINOVSKOJ ZAPLIJENILI IMOVINU: “Izbacili su me iz rođenog stana”

Pjevačica Goca Božinovska prije nekoliko godina ostala je bez stana u centru Beograda koji je kupila za sina, jer je investitor zapao u dugove i pobjegao iz zemlje.

Božinovskoj je ovo bio jedan od velikih stresova u životu.

-Goca je mnogo radila i grdne pare uložila u veliki, luksuzni stan u centru Beograda. Njega je bila namijenila sinu Mirku i njegovoj budućoj ženi, ali ostala je bez tog krova nad glavom. Njoj i drugim stanarima zgrade sudski izvršitelji su zaplijenili stanove, a investitor je pobjegao u Rusiju – započinje izvor i nastavlja:

-Taj investitor je uzeo kredit od 600.000 eura od jedne banke, a u zalog je dao zgradu u Kraljice Natalije, u kojoj je i Gocin stan. Niko to nije ni znao dok nisu počeli da im stižu sudski pozivi, a onda im je sud zaplijenio stanove. Borili su se svi da to obore, dva puta je odlagano izvršenje, ali nije bilo spasa. Svi stanari su prevareni. Investitor zgrade je u nju uložio preko milion i po eura i nakon što je zapao u škripac, od jedne banke je uzeo kredit u iznosu od 600.000 eura. Kao hipoteku za taj kredit je založio cijelu zgradu i tako se desila ta nesreća. Zamislite koliko je Božinovska radila da kupi taj stani na pravdi Boga je tako prevare, pa to je za infarkt – otkriva jedna Gocina kolegica, a tada se oglasila i pjevačica:

– Jeste, izbacili su me iz rođenog stana. Ne mogu ništa više da kažem – sva u šoku kratko je rekla.

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima