fbpx

GOCA BOŽINOVSKA IMA KUĆU OD ZLATA: Niko nije imao pojma da je baš ovoliko bogata

Zanimljivosti
Pregleda: 44

Iako nije oduvijek bila okružena luksuzom o čemu je nerijetko govorila, pjevačica sada uživa u raskošii, a vila Goce Božinovske je imanje u kojem godinama unazad živi sa svojom djecom.

Snaha Bojana i maleni Zoran unijeli su posebnu energiju u dom, a porodica će sada postati bogatija za još jednog člana čiji dolazak na svijet svi ukućani željno iščekuju.

U ovu, možemo reći palatu, Goca Božinovska uselila se kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, pjevačica je nastavila život sa sinom Mirkom i kćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najljepše uspomene, iako niko nije znao da je napravljena od samog zlata.

-Ovdje sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i prije useljenja devet godina živjela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najljepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše djece, njihovo djetinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Djeca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja strina: “U toj kući ćeš biti dok te snaha ne izbaci.” E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lijepo – izjavila je pjevačica jednom prilikom.

Gocina porodična kuća u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu tokom ljetnjih dana članovi porodice najviše vremena provode pored bazena.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vam se svidi

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA KAKO JE NJEN SUPRUG TONI SMRŠAO: Skinuo preko 30 kilograma
Rusija: Napadač otvorio vatru u školi, ubio šestoro i ranio 20

Morate pročitati