fbpx
Vijesti

Gledate je na naslovnim stranicama, a nemate pojma da je ova ljepotica kuma Novaka Đokovića

Uprkos ogromnom uspjehu koji je postigao i slavi koja ga odavno prati, Novak Đoković ne zaboravlja odakle je potekao i ljude sa kojima je odrastao, pa se tako i danas druži sa onima koje je upoznao još prije polaska u školu.

Štaviše, sa fudbalerom Nevenom Markovićem veže ga dvostruko kumstvo. Naime, Neven je 2014. godine vjenčao Novaka i Jelenu u crkvi posvećenoj arhiđakonu Stefanu, koja se nalazi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Naredne godine najbolji svjetski teniser bio je Nevenov kum na vjenčanju sa manekenkom Aleksandrom Tanasković. Iako je par dobio kćerku Inu, brak nije potrajao. Neven se prošle godine oženio manekenkom Natašom Derikonjom, a počasni gost na svabi bio je, naravno, Novak Đoković.

− Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvijek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dječake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumijevanju, poštovanju i borbi za njega – rekao je svojevremeno Neven Marković, koji je sa Novakom odrastao na Banjici, i napomenuo da od Novaka nema boljeg prijatelja:

− On je fantastičan. Brižan je, uvijek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvijek se sjeti drugara. Ima puno prijatelja širom svijeta, a ja ne poznajem čovjeka koji bi za njega mogao da kaže ružnu riječ ili da gaji neka druga osjećanja osim poštovanja i divljenja – zaključio je kum Novaka Đokovića.

(Express/hellomagazin.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima