fbpx
Vijesti

GDJE SE UKLAPAJU KARLEUŠA I LUKAS: Saša Mirković formira novi “Južni vetar”?

Jelena Karleuša juče je iznenada zapratila Anu Nikolić i Acu Lukasa na Instagramu, a oni su joj uzvratili praćenje. Popularni trio ovim je izazvao opšti šok na estradi s obzirom na to da su mjesecima vodili estradni rat. Sada se oglasio producent Ane Nikolić i Ace Lukasa, Saša Mirković, koji je objasnio zbog čega je došlo do velikog pomirenja.

Saša je potvrdio da su izglađeni odnosi Jelene sa Anom i Acom, a najprije je pokušao razlog za pomirenje da objasni u jednoj rečenici:

– Nema biznisa bez šoubiznisa. Samo to mogu da vam kažem – u prvi mah je izjavio Mirković koji je otkrio svoje mišljenje o svađi popularnog tria i poslao poruku onima koji su željeli da ih posvađaju:

– Ja mislim da su njih troje velike zvijezde i da bi trebalo da imaju dobar odnos. A oni koji pokušavaju da ih posvađaju neka ostanu u svom zlu. Nisu uspjeli u tome – kazao je Saša.

Na pitanje da li će se Karleuša, Nikolić i Lukas uskoro sastati, Mirković je potvrdio:

– Da, popit ćemo kafu vrlo brzo. Kad se to bude desilo, bit ćete obaviješteni – zaključio je na kraju producent.

Mirković je na Instagramu najavio saradnju četiri velike zvijezde:

-Dok sjedim i razmišljam, pade mi ideja. Kvartet legendi nije odavno snimljen. Vrijeme je… – napisao je Mirković koji će očigledno popularnom triju dodati još jednu veliku zvijezdu, te možda najavio formiranje nekog novog “Južnog vetra.”

(Express/Informer)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima