fbpx

GDJE JE NESTALA KSENIJA KNEŽEVIĆ? Oglasila se nakon raspada grupe i otkrila nove planove

Zanimljivosti
Pregleda: 44

Grupa “Hurricane” nedavno je, po završetku petogodišnjeg ugovora, prestala da postoji, a na mjestu tri pjevačice, koje su za ovo vrijeme ostvarile veliku popularnost – Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, dolaze “njihove nasljednice”.

Ono što je zanimljivo jeste da, iako su govorile da ne znaju šta će dalje u karijeri, nekadašnje “Uraganke” već su otpočele solo projekte. Tačnije, Sanja Vučić je prva na Instagramu objavila da kreće u solo karijeru.

POKAZALA VITKU LINIJU: Oglasila se Sanja Kužet pred snimanje nove sezone “Zvezda Granda”

Ivana Nikolić također je sa publikom podijelila detalje o daljim nastupima, međutim, svi su se zapitali šta je sa Ksenijom Knežević, jer se jedino ona nije oglasila o daljim koracima i planovima.

Međutim, kćerka Nenada Kneževića Kneza riješila je da progovori o daljim planovima i, na sreću publike, otkrije da također započinje solo karijeru.

-Dobro sam i trenutno sa mojim timom saradnika finaliziramo moj prvi solo projekat. Tako da, ubrzo ćete me i čuti i vidjeti – istakla je Ksenija uzbuđena zbog lijepih noviteta.

U srbijanskim medijima su se nakon prekida saradnje pjevačica, pojavile insinuacije da one nisu u dobrim odnosima. Posebno se to govorilo za Ivanu, u odnosu sa Sanjom i Ksenijom, jer su njih dvije viđene kako nastupaju bez Ivane.

Ksenija se sada osvrnula i na to, negodujući bilo kakvu netrpeljivost.

-Kao što smo nebrojeno puta do sada izjavljivale, ugovor nam je istekao, a ne naše prijateljstvo i eventualna saradnja. I dalje smo u kontaktu, tako da zle krvi među nama apsolutno nema – kaže Ksenija i osvrće se na zajednički nastup sa Sanjom o kojem bruji Tviter:

-To je pogrešno protumačeno, mi samo nastupamo na istoj manifestaciji, ali svaka pod svojim imenom i sa svojom novom pjesmom.

(Express/24sedam)

Izvor

Oznake:

Možda vam se svidi

SVI SU MISLILI DA JE LUJKA, A JA SAM ZNAO DA JE POSEBNA: Čeda Jovanović progovorio o upoznavanju sa suprugom
U Bosni i Hercegovini danas oblačno sa kišom i pljuskovima, najviša dnevna temperatura do 22 stepena | RTV TK

Morate pročitati