fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Magazin

Gala koncert Dečije Filharmonije „Magija Muzike“ u Kombank dvorani

Gala koncert Dečije Filharmonije „Magija Muzike“ biće održan 29. januara 2022. godine s početkom u 19.30 časova u Kombank Dvorani. Specijalni gost ovogodišnjeg koncerta su hor i orkestar Matematičke gimnazije. Zajedničkim snagama mali virtuozi doprineće da jedno obično januarsko veče postane magično!

Naime, u organizaciji Fondacije Deca Deci i Dečije Filharmonije biće organizovan 14. tradicionalni Gala koncert, namenjen ljubiteljima klasične muzike, a prvenstveno najmlađim generacijama.

Na repertoaru će se naći neprolazna dela klasične muzike koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića. Publika će uživati i u čuvenim operskim arijama, ali i u popularnim savremenim hitovima pop i rok muzike.

Foto: Promo

Podsetimo, rame uz rame predstaviće nam se najbolji mladi muzičari i najtalentovaniji đaci matematičke gimnazije koji nam šalju poruku da su matematika i muzika savršen spoj. Posebno su, kako poručuju iz Dečije Filharmonije i Fondacije Deca Deci, ponosni na saradnju sa Matematičkom gimnazijom, koja je jedna od najboljih državnih škola u svetu i koja već generacijama odgaja najuspešnije mlade matematičare.

Đaci ove škole godinama osvajaju međunarodna takmičenja i ponos su nacije. Ovi mladi ljudi kroz svestranost i renesansni duh pravi su uzor mladim generacijama, ali i svima nama.

Krate za koncerte se mogu nabaviti na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Naslovna fotografija: Larisa Birta on Unsplash

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...