fbpx
Biznis

Foto/Video: Penny ‘Kućni sajam’ – jedinstvena prilika

Sa strastvenim fokusom na raznovrsnost asortimana i neodoljivim povoljnostima, Penny Plus otvorio je svoja vrata jučer i biće otvorena još danas.

Jučer je naša ekipa posjetila “Kućni sajam”, a šta smo zabilježili možete pogledati u našoj fotogaleriji i video prilogu.

To je ujedno i najbolji poziv svim ljubiteljima uređenja doma i vrta da se još danas pridruže ovoj jedinstvenoj prilici.

Kao sinonim za kvalitet, raznolikost i pristupačnost, Penny Plus je već odavno stekao vaše povjerenje. Kućni sajam održava se u poslovnicama u Velešićima, Nedžarićima i Blažuju. Iz Penny Plusa očekuju vas sa širokim osmijehom od 10 do 18 sati.

– Nastavljajući našu tradiciju postavljanja visokih standarda, Penny plus je čvrsto ukorijenjen u sve sfere poslovanja i života. Kao istinski posvećeni pratitelji najnovijih trendova na tržištu, sa zadovoljstvom objavljujemo da će naš Kućni sajam biti okupljanje za sve koji dijele strast ka inovacijama. Penny Plus Kućni sajam otvara vrata ne samo za dobavljače i kupce, već i za majstore, građevinare, molere, keramičare, arhitekte i sve koji cijene ljepotu stvaranja i uređenja. Ovo je prilika za direktnu interakciju, razmjenu iskustava i upoznavanje sa vrhunskim brendovima i tehnologijama, navode iz ove domaće kompanije.

Na Penny Plus “Kućnom sajmu” u ponudi je široka paleta proizvoda koja pokriva sve – od temelja do krova.

– Kućni sajam je naša prilika da vam pokažemo najnovije proizvode i tehnologije, sa naglaskom na direktne interakcije. Očekujte bogat program uz ekskluzivne ponude, nagrade, promo materijal i mnoge druge uzbudljive sadržaje. Pridružite nam se u Penny Plus poslovnicama. Dozvolite nam da vas inspirišemo, pomažemo i podržavamo na vašem putu stvaranja predivnog doma i vrta, poručuju iz Penny Plus.

Biznis.ba

Izvor

Oznake: Biznis, Ekonomija, Privreda

Možda vas zanima