fbpx
Vijesti

FOLKERKA KRIJE, A NASLJEDNIK SE HVALI: Brenin sin se uselio u penthaus od 600.000 eura

Iako Lepa Brena nikada zvanično nije potvrdila navode da je pazarila luksuznu nekretninu, to je umjesto nje sada uradio njen sin Viktor Živojinović, koji se pohvalio penthausom od 600.000 eura.

Naime, kako prenose mediji, Brena i njen suprug Boba Živojinović kupili su prije godinu dana cijeli sprat u luksuznoj kuli jednog od najelitnijih naselju na Novom Beogradu, a sad je njihov nasljednik Viktor otvorio vrata svoje nekretnine.

Foto: Ig

Najmlađi Živojinović je na storiju prvo objavio nestvaran pogled koji se sa 40. sprata pruža na čitav Novi Beograd, a poseban akcenat bio je na zalasku sunca i rijeci Savi. On je zatim uslikao i dio luksuzno opremljenog penthausa, pa pokazao kako izgleda dnevna soba, koju, pored sitnih detalja, uglavnom krase moderna umjetnička djela, kao i ogromna fotografija boksera Mike Tyson.

Foto: Ig

Inače, Brena je nedavno za medije govorila da je samo još Viktor ostao s njom i Bobom u vili na Bežanijskoj kosi, ali je izgleda sad i on napustio porodično gnijezdo i započeo samostalan život.

(express/republika)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci