fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Filip Živojinović iznio nepoznate detalje braka s Aleksandrom Prijović

Godinama je Filip Živojinović javnosti bio poznat tek kao sin proslavljenog tenisača Bobe Živojinovića i posinak najveće balkanske zvijezde Lepe Brene.

Njegov privatni i emotivni život oduvijek je bio pod budnim okom javnosti, no ipak najveći odjek imala je njegova veza s dramskom umjetnicom Majom Mandžukom. Svi regionalni mediji pisali su o zaljubljenom paru, ali se puno više govorilo o njihovom prekidu zahvaljujući kojem je Bobin sin donio neke radikalne odluke.

Iz Amerike se vratio u Srbiju, upoznao Aleksandru Prijović, oženio je i s njom dobio sina Aleksandra, nakon čega se život ovog estradnog para okrenuo za 180 stupnjeva. Mlada pjevačica inspirirala je Filipa da od tada sportskog menadžera postane tekstopisac i kompozitor.

Dobar dio njenih pjesama napisao je upravo on, što je javnost itekako lijepo prihvatila. Skladni dvojac uspio je napuniti desetine arena diljem Balkana čime je Aleksandra zaslužila prvo mjesto na estradnoj top listi.

‘Aleksandra je fenomenalna partnerica i supruga, predivna majka. Jako je lijepo proći sve ovo s njom i put je bio jako lijep do sada’, kazao je u jednom od svojih rijetkih intervjua Filip pa objasnjo šta je presudilo da započne vezu s Aleksandrom.

‘To je bila kombinacija nekih stvari koje u datom trenutku čovjeku kažu da je ‘to – to’. Meni su i govorili tako neki stariji i iskusniji ljudi cijeli život: ‘Kad dođe ta, ti ćeš znati’. I eto, to je u mom slučaju stvarno bila istina’, rekao je.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Magazin

Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznijela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da...