fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Evo šta doručkuju kćerke Jelene Karleuše

Mnogi ističu da je Jelena Karleuša u zadnje vrijeme liniju dovela do savršenstva, te da, štaviše, nikada bolje nije izgledala.

– Ne bih nikome preporučila moj način mršavljenja – rekla je nedavno Jelena, aludirajući na to da je smršala zbog stresa.

Iako je imala oscilacije u kilaži, pop diva se pobrinula da do promocije novih albuma tijelo dovede do perfekcije. To je uspjela zahvaljujući zdravoj ishrani i redovnoj tjelesnoj aktivnosti. Pored vježbanja, ishrana je nešto o čemu pop diva posebno vodi računa.

Kad je u pitanju doručak, Jelena dan započinje zdravom varijantom oslanjajući se na preporuku nutricionista.
Ovo jelo priprema se brzo i lako, a veoma je ukusno, zbog toga ga rado jedu i pjevačicine kćerke koje, što su starije, sve više vode računa o svom izgledu.

Iako rijetko koje dijete voli zdrave obroke, to s Nikom i Atinom nije slučaj.

Doručak Jelene Karleuše priprema se na veoma jednostavan način, a evo kako da probate njen prijedlog:

Sedam kašika ovsenih pahuljica prelijte sa 150 ml ključale vode i dodajte svježe voće. Jelenin izbor su borovnice, maline i mango.

– Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litre vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji – otkrila je nedavno Jelena.

(Express / Svet)

Izvor

Izdvojeno

Zanimljivosti

Jelena Karleuša je otputovala u Atinu, gdje je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela s pet zvjezdica. Kako prenose srbijanski mediji,...

Magazin

Kćerka Zdravka Čolića, Una Čolić, nerijetko na društvenim mrežama objavi provokativnu fotografiju zbog koje njeni pratioci ne ostaju ravnodušni. Una je sada objavila fotografiju...

Zanimljivosti

Pjevačica Lidija Bačić (38) ovoga ljeta radi punom parom. Čeka je niz koncerata diljem Hrvatske, a predah od pjevanja uzela je opuštajući se uz...

Sport

Skokovi u vodu “Bentbaša Cliff Diving” postali su prepoznatljiv brend Grada Sarajeva, a ove godine takmičenje je zakazano za nedjelju, 4. august.  “Uveliko traju...