fbpx
Magazin

Evo šta čeka goste na dodeli Gremija: Poklon vredan čak 60.000 dolara

Sigurno ste se zapitali šta se to nalazi unutar poklon kese za Gremi 2023. gdine.

Holivudska elita odlazi sa Gremija 2023. sa poklon kesom vrednom ogromnih 60.000 dolara, piše pagesix.com. Dakle, ove godine su svi pobednici.

Jedan od najluksuznijih delova ovogodišnjeg poklona jeste kartica Art Lipo plastične hirurgije, koja za najistaknutiji tretman predstavlja liposukciju.

Kako bi zvezde ostale spremne za kamere, u poklon ulaze i tretmani za podmlađivanje i razni kozmetički tretmani u vrednosti od čak 10. 000 dolara.

Takođe, poznati koji čekaju bebu ili su novopečeni roditelji obradovaće se jednom od najskupljih stvari koje čine poklon – kolica Bugabu Fok 3, vredna više od 1.200 dolara.

TurboFlek, kompanija poznata po patentiranim šarkama koje se rotiraju za 360 stepeni, dizajnirala je naočare za sunce specijalno za ovogodišnju Gremi nagradu.

Iako mnogi poznati poseduju svoj brend za negu kože, liksuzna linija Miejdž poklanja poznatim ličnostima svoj komplet proizvoda u vrednosti od 515 dolara.

Ostale besplatne ponude uključivaće Ejper Sigal Plus, robotski čistač koga cene oko 500 dolara, i ReFa glavu od tuša vrednu 325 dolara.

Dodela Gremija emitovaće se uživo 5. februara iz Los Anđelesa.

Izvor: pagesix.com

Foto: profimedia.rs

Izvor

Možda vas zanima