fbpx
Zanimljivosti

ESTETSKA HIRURGIJA MU DOŠLA GLAVE: Posljednja slika Saše Kovačevića šokirala javnost

Jedan od najljepših muškaraca na regionalnoj javnoj sceni, Saša Kovačević, svojim najnovijim stajlingom izazvao je erupciju oduševljenja.

Naime, pjevač je uz bijele pantalone i košulju nebo – plave nijanse ukombinovao upečatljivi sako u boji trule višnje. Cjelokupan stajling zaokružio je modernim naočalama, dok je na nogama imao mokasine u krem boji.

Budući da je izgled Saše Kovačevića očarao dame, mnoge je zanimalo kako njegova djevojka Zorana Tasovac reaguje na komplimente koje pjevač svakodnevno dobija.

Photo: Marija Mladjen/ATAImages

– Mislim da je teško zabavljati se sa nekim ko je dio šou biznisa, ali na svu sreću ja nemam tih problema sa svojom dragom. Ona razumije prirodu mog posla i od samog starta to funkcioniše kako treba – rekao je on u emisiji „Premijera”.

Izgled Saše Kovačevića danas ostavlja bez daha, međutim, kada se te 2004. godine pjesmom „Pakao i raj” predstavio na popularnom muzičkom festivalu, pjevač je izgledao potpuno drugačije. Svojevremeno su u medijima kolale priče da se Sale podvrgao brojnim plastičnim operacijama, a da li u tim pričama ima i istine – procijenite sami.

(Express/paparazzo.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima