fbpx
Magazin

Elon Musk prvi put pokazao 16-mjesečne blizance: Djeci ne namjerava prepustiti uzde firme, smatra da je to glupost


Tehnološki mogul Elon Musk poprilično se otvorio u intervjuu s cijenjenim biografom Walterom Isaacsonom za podlist magazina Time pa je čak dozvolio da se po prvi put objave fotografije s njegovom partnericom Shivon Zilis i njihovim blizancima koje su u tajnosti dobili krajem 2021. Naime taj razgovor najava je njegove autobiografije koja duboko zadire i u njegov privatan život.

Inače nije poznato koliko su njegova nova partnerica Shivon Zilis, izvršna direktorica njegovog start up-a “Neuralink” i Musk u vezi jer djecu sina Stridera i kćer Azure dobili su dok je on još službeno bio u vezi s pjevačicom Grimes s kojom je putem surogat majke početkom 2022. dobio drugo dijete. Uglavnom, prilično je zamršen ljubavni život čudnovatog i hirovitog izumitelja, vlasnika globalnih kompanija Tesla, Twitter i SpaceX, koji je devet puta postao otac.

S prvom suprugom Talulah Riley ima 19- godišnje blizance i 17- godišnje trojčeke, a najstariji sin Nevada Alexander preminuo je sa samo deset sedmica.

Od 2018. bio je u vezi s pjevačicom Grimes s kojom je dobio sina X Æ A-12 čijim su imenom skandalizirali javnost, a prije godinu i pol dana dobili su kćer kojoj su nadjenuli ime Exa Dark Sideræl. Tada je Musk govorio kako bi s Grimes želio imati najmanje četvero djece, no to mu se dogodilo s drugom ženom.

Naime, paralelno se spetljao sa Shivon Zilis koja mu je rodila blizance. Poznavajući Muska to sigurno nije kraj njegovog potomstva, no u intervjuu za Times vrlo je odlučno rekao da iako ih obožava, djeci ne namjerava prepustiti uzde svoje firme jer smatra da je to glupost, piše Gloria.


Izvor

Možda vas zanima