DŽONI DEP OPLEO PO BIVŠOJ SUPRUZI: Amber je nasilna, ja sam žrtva!

16

Džoni Dep optužuje bivšu ženu Amber Herd da je lažirala sve povrede i modrice, kao i da je on bio žrtva nasilja. Popularni glumac je podnio novu tužbu za klevetu i potražuje odštetu u iznosu od 50 miliona dolara.

– Odbijam optužbe gospođice Herd. Porekao sam ih još u maju 2016, kada je ušla u sud kako bi dobila privremenu zabranu prilaska zahvaljujući lažnim fotografijama modrica za koje i svjedoci i snimci mogu da potvrde da ih prethodno nije imala. Ona je bila nasilna, a ja žrtva – stoji u dokumentu.

Glumac tvrdi da je Amber prema njemu bila nasilna, a da je nerijetko to bilo u prisustvu drugih ljudi.

– Pošto je neprestano miješala amfetamine, lijekove i alkohol, gospođica Herd je nebrojeno puta počinila nasilje nada mnom, nerijetko u prisustvu trećih osoba, što je u nekim slučajevima dovodilo do teških povreda. Udarala me je, više puta je bacala flaše alkohola u mom pravcu, zapaljene svijeće koje su me povrijedile – stoji u nastavku tužbe, u kojoj piše i da je Amber Džoniju povrijedila prst kada je bacila flašu votke na njega jer je tražio da potpiše predbračni ugovor. Advokat Herdove okarakterisao je ovaj Depov čin kao “teoriju zavjere”.

Podsjetimo, zvijezda “Pirata sa Kariba” i Amber upoznali su se 2011, a vjenčali četiri godine kasnije. Nakon njenih optužbi za zlostavljanje, 2016. je čitav svijet brujao o nasilnom ponašanju glumca. Godinu dana kasnije zakonski su okončali brak.

Ovdje pročitajte izvorni tekst