fbpx
Zanimljivosti

DŽEJ JE IMAO MNOGO DJEVOJKA, A OVA LJEPOTICA MU JE SRCE UKRALA: Pogledajte kako je izgledala čuvena Nada

Čuveni pjevač Džej Ramadanovski pronađen je mrtav u svom stanu na Dorćolu 6. decembra prošle godine, a porodica preminulog pjevača danas će se okupiti na Novom groblju gdje će održati jednogodišnji pomen.

O životu legendarnog pjevača pisalo se mnogo i bilo je poznato koliko je bio vezan za svoje dvije kćerke – Anu i Mariju, kao i unuka Adrijana.

Ipak, oni koji su ga poznavali i pratili njegov rad, znali su i za njegovu ljubavnu priču koju je imao sa svojom bivšom suprugom Nadom, za koju je do smrti tvrdio da je oduvijek bila njegova najveća ljubav, uprkos tome što njihov brak nije opstao.

Naime, folker je u svom životu imao mnogo djevojaka i žena, ali je Nada zauzimala posebno mjesto u njegovm srcu.

Nadi je posvetio većinu svojih pjesama, a njeno ime je čak imao i istetovirano na ruci. On je jednom prilikom otkrio i kako su se njih dvoje upoznali i zavoljeli.

-Ma odmah mi se svidjela. Služio sam vojsku u Visu šest mjeseci pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bio love story na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dvije godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno – ispričao je Džej u jednoj emisiji.

-Koliko god da sam skitao uvijek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku – priznao je on u emisiji.

Tom prilikom otkrio je i koje mu je bilo najveće pijanstvo u životu, ali i koga od kolega najviše cijeni.

-Kada sam dobio kćerku to mi je najveće pijanstvo, a od kolega najviše cijenim sve što je ikada uradio Toma Zdravković, Muharema Serbezovski, Halid Bešić uz čije pjesme obožavam da provodim vrijeme u kafani – rekao je tada Džej Ramadanovski.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima