fbpx
Magazin

“DVADESET DANA SU MI SE BORILI ZA ŽIVOT” Potresna ispovijest Maje Berović: Imala sam pet operacija, mislila sam da ću OSTATI BEZ NOGE

Pjevačica Maja Berović privatan život drži dalje od očiju javnosti, a sada je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge.

Naime, Maja je ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je imala pet operacija.

– Nikad nisam bila osoba koja je pretjerano svoj privatan život i privatne probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da možda morati da odustanem od muzike jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru – rekla je Maja na početku i nastavila.

– Ja sam imala jednu malu ranu na nozi koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja je napravila haos meni u nozi, ja sam jako poslije porođaja bila anemična i imala sam velike probleme s anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori s tim. Ja sam na kraju završila s 5 operacija u roku od 20 dana. Uspjeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmijati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmišljala sam o tome hoću li uopće imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi – rekla je pjevačica u emisiji “Amidži šou”, prenosi Blic.

Izvor

Možda vas zanima