fbpx
Vijesti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PLAČE: Priznala da je radila ono što se ne smije

Voditeljica Dušica Jakovljević našla se na reviji kreatora Bate Spasojevića, a pored sebe je imala pojačanja. Dušičina kćerka Anđela našla se rame uz rame sa mamom i ponosno pokazala koliko je lijepa.

Tom prilikom novinari su popričali sa Dušicom, te su je upitali da li će Anđela krenuti njenim stopama:

– Nju zanimaju druge stvari – rekla je Dušica, pa se njena kćerka nadovezala:

– Mene ne zanimaju mamini putevi, ja bih prije da budem plastični hirurg – dodala je Dušičina kćerka, Anđela.

Potom je voditeljica Zadruge priznala i da zna da se posvađa sa djecom, ali da svaki problem i nesuglasicu riješe razgovorom, kao i da joj nije teško da kaže “Izvini”, kada smatra da je pretjerala.

– Imamo mi svađe, ja sam eksplozivna osoba, ja zamjeram neke sitnice, Ognjenu dam, zašto su sudovi u kuhinji, što mi je jednom i Anđela rekla, kada sam se malo više iznervirala, pa mi je rekla: “Ne znaš kakve probleme drugi roditelji imaju, ako ti je otvoren plakar najveći problem, ti ih nemaš”. Sve nesuglasice rješavamo razgovorom, o svemu, prije neki dan sam joj se izvinila za jednu moju reakciju – objasnila je Dušica za Republiku.

Za kraj razgovora Dušica je kroz suze priznala šta su je kćerka i sin naučili za sve ove godine:

-Uh, nisam još uvijek naučila da izbrojim do deset, Anđela me stalno tjera da usporim i izborim do deset. Sad ćeš da me rasplačeš, ali sam naučila da za sreću je potrebno to da uvijek kada dođem tu, oni su tu, da uvijek imam koga da pozovem, ako budem rekla još nešto, rasplakat ću se sigurno – istakla je Dušica.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima