fbpx
Zanimljivosti

Dugo se borila sa anksioznim poremećajem: Ovog puta Slavica Ćukteraš je riješila brže da reaguje

Otkako je prije više godina priznala da se konstantno bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je čak nekoliko puta bila hospitalizovana, bolest Slavice Ćukteraš ima svoje plus i minus faze, a ovih dana anksioznost joj se, čini se, vratila.

Naime, poznata pjevačica obratila se na društvenoj mreži „Instagram“ gdje je poručila da se ponovo osjeća anksiozno, ali kada se malo dublje istraži kontekst, izgleda da je sve u svrsi promocije njene nove pjesme „Sve će biti okej“.

– Sve će biti okej – kaže anksiozna žena. Kao da me hvata neka anksioznost u posljednje vrijeme, tako da sam odlučila da joj se suprotstavim i to sa poslom i rečenicom „Sve će biti okej“ – poručila je pjevačica svojim pratiocima, a bolest kroz koju je Slavica prolazila, izgleda da je bila inspiracija za njenu novu pjesmu koju izvodi u duetu sa koleginicom Lenom Čolak.

Anksioznost je Slavici pravila u prošlosti velike probleme. Tokom dvije godine borbe s anksioznim stanjem pjevačica je odlazila kod kardiologa i nosila holter. Žalila se da osjeća kako će umrijeti od stresa, kako ne smije da izađe na ulicu, a kamoli na scenu a onda je kod psihologa dugotrajno i mukotrpno riješavala svoj problem.

(express/grandonline)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci