Povežite se sa nama

Zabava

Dubioza kolektiv, Helem nejse, Gino Banana i Dino Šaran u novom Quarantine Showu!

Objavljeno

-

Dubioza kolektiv i večeras je uveseljavala svoje fanove širom svijeta upriličivši još jedan “Qarantine Show”. Večerašnji je na satiričan način opisavao situaciju u kojoj se građani BiH trenutno nalaze, ali i rad vlasti.

Kao gosti pojavili su se momci iz grupe Helem nejse te su zajedno zasvirali i “zapjevali”. U ovom showu učestvovalo je devet muzičara iz različitih gradova u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.

Dubioza Kolektiv Quarantine Show – Episode 3

Dubioza Kolektiv Quarantine Show – Episode 3 feat. Dino Saran (Letu Štuke), Gino Srdjan Yevdjevich (Kultur Shock), Helem nejse & Fadil Kikin Mali Buturovic#stayhome #stayathome #quarantineshow #ostajemkući #dubiozakolektiv

Posted by Dubioza kolektiv on Ponedjeljak, 6. April 2020.

U drugom dijelu priključio im se i Dino Šaran, frontmen grupe Letu štuke, dok su show zaključili s gostom Ginom Bananom koji je iz SAD-a otpjevao “Bella Ciao”.

Momci su, uz napomenu da sve novi show očekuje narednog ponedjeljka u 20:30 sati, poručili svima da ostanu kućama i uživaju zajedno.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:

N1 BiH

Oglašavanje

Zabava

SAFET ISOVIĆ… Ni Bajrami vise nisu

Objavljeno

-

Od

Nastavite čitati

Zabava

Kristina Mandarina se zakopčala do grla

Objavljeno

-

Od

Kristina Penava (21), poznatija kao Kristina Mandarina, naglo je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz zagrebačku cestu prodaje mandarine na štandu. Nakon mandarina prebacila se na jagode i ostalo sezonsko voće, a za sebe tvrdi i da je najbolji prodavač 2019. godine.

Prepoznatljive duge kose u pletenicama, umjetnih trepavica i geliranih noktiju… Kristina je sada odlučila pokazati kako izgleda kada sve “poskida” sa sebe.

I zakopča se gotovo do grla. Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne fanove koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice. Kristina se, inače, voli počastiti luksuznim krpicama, što se vidi i po brendovima koje nosi na svojim fotografijama.

Kristina Mandarina bez šminke - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Katarina Mandarina bez šminke

FOTO: INSTAGRAM

I sve je to od mandarina – pitao je je jedan od njezinih pratitelja, ali Kristina mu nije odgovorila.

Osim skupocjene odjeće i obuće, Kristina voli trošiti i na sitne prepravke. Jednom je prilikom priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15 do 30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Povećala je i grudi, a fanovi hvale njenu iskrenost kada je u pitanju izgled.

 

Nastavite čitati

Najčitanije