fbpx
Vijesti

DRAGANA KATIĆ: Nisam mogla da se prepustim svojoj tuzi

Dragana Katić, voditeljica i zaštitno lice popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, nakon ljetnog odmora radi punom parom na snimanju nove, devete sezone koja počinje u nedjelju u 20 sati na Novoj BH.

Gledaoci u cijelom regionu s nestrpljenjem su očekivali povratak Dragane i njene ekipe na TV ekrane. Dragana, Žika Jakšić, članovi žirija i orkestar nastavljaju dočekivati kandidate iz cijelog svijeta koji su došli da ostvare svoje snove.

A Dragana je uvijek otvoreno govorila o teškim periodima u svom životu.

-Vidjela sam da ne mogu sama. Postoje ljudi koji su toliko učili, radili, koji mogu da nam pomognu. U trenucima kada sam imala krize zbog gubitka roditelja, koji su mladi otišli, ja kao jedinica sam tražila pomoć da se snađem, morala sam i djecu da izvedem na put, imala sam jednu vrstu odgovornosti. Nisam mogla da se prepustim svojoj tuzi, a da djecu zanemarim. Morala sam da usaglasim kako da se nosim sa svojom tugom, sa svojim gubicima, a kako i da djecu vodim kroz najosjetljivije godine života kada se nama to sve izdešavalo. Onda mi je stručna pomoć pomogla. Prijatelj će vas potapšati po ramenu, možda će željeti da vam pomogne, ali neće znati – kaže Dragana.

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima