fbpx
Zanimljivosti

DOŽIVLJAVAM GA KAO ROĐAKA SA SELA: Ana Nikolić progovorila o odnosu sa Rastom

Ljubav između pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićka ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

Nedavno je šokirala javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su do sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile.

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati koncert u Štark Areni, gostovala je kod Snežane Dakić, gdje je ponovo pričala o odnosu sa bivšim suprugom.

Kada ju je Snežana upitala da li postoji mogućnost da dođe do pomirenja, Ana ne samo da je odrično odgovorila, nego je i rekla da Rastu gleda kao na ” rođaka sa sela”.

-Šta bi to trebalo da se promijeni kod tebe i kod Raste da bi ste vi ponovo bili ljubavni par – upitala ju je voditeljica.

-Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja Rastu sada doživljavam kao , sad ispast će da vrijeđam ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, nego kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako.

(Express/Kurir)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima