fbpx
Vijesti

DOTJERAO TIJELO, A SADA IDE NA PLASTIČNU OPERACIJU: Jašar Ahmedovski želi da izgleda mlađe

Folk pjevač Jašar Ahmedovski nedavno je izazvao veliku pažnju zbog novih fotografija na Instagram profilu na kojima se vidi kako, kao tinejdžer, vježba u teretani, a prema saznanjima srbijanskih medija, pjevač hoće i još dodatno da se podmladi, pa uskoro planira da uradi zatezanje lica ili popularno rečeno “fejslifting”.

Folker se s doktorom na jednoj privatnoj klinici već konsultovao i dogovorio se kako najbolje može da podmladi lice, pa su se složili da je ova metoda najbolja.

-Jašar trenira dugi niz godina, ali malo ko zna da pokušava da vrati formu koju je imao u mladosti. Dešava se da dvaput dnevno ide na trening, a sad je počeo da odlazi i na razne estetske tretmane. Botoks je probao više puta, masaže lica i slično, a sad je s doktorom s jedne privatne klinike razgovarao o fejsliftingu. Na konsultacijama mu je ljekar objasnio i pokazao kakav efekat bi imao poslije intervencije, a dogovorili su se da operacija bude krajem januara pošto Jašar ima nekoliko nastupa – rekao je upućen izvor.

Inače, pjevač na Instagramu redovno kači fotografije na kojima piše kako trenira i šta radi na treningu.

-Zdrav život je nešto što sam uvijek praktikovao, ali u posljednje vrijeme se posvećujem najviše treningu. Lijepo je voditi računa o zdravlju i normalno je da to podijelim i s drugima. Nisam aktivan previše na društvenim mrežama, ali mi je zanimljivo da objavim neki selfi iz teretane – rekao je pjevač u jednom intervjuu.

(Express/Republika)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci