Povežite se sa nama

Zabava

Đuro podijelio smiješni video: Kako napraviti pohanog šišmiša

Objavljeno

-

Naš glumac, komičar, muzičar, legendarni Branko Đurić Đuro podijelio je na svom Instagram profilu video snimak bucmasog kineskog dječaka s lenonkama kako ljutito izgovara nerazumljive riječi dok energičnim gestikulacijama ruku pokazuje na hranu ispred sebe. Niti se zna koja je hrana pred dječakom niti šta govori, ali je uvijek na šalu spremni Đuro sve preveo na svoj duhoviti način i, naravno, izazvao salve smijeha kod svojih pratitelja.

Kako sve izgleda pogledajte u kratkom videu u kojem mališan, prema Đurinom tumačenju, objašnjava stari kineski recept “kako napraviti pohanog šišmiša”.

Zabavnim snimcima ovog dječaka Đuro je nasmijavao svoju raju i odranije, a opći zaključak za simpatičnog malog Kineza jeste da ”kad si gladan nisi svoj”. 😊

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Oglašavanje

Zabava

Djed iz Zvornika potpuni hit, pogledajte kako u 89. godini radi sklekove (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Šefo Mujanović u 88. godini života danas je postao viralni hit na društvenim mrežama zahvaljujući video klipu njegovog komšije Beriza Ajanovića, u kojem Šefo radi 18 sklekova za 30-ak sekundi.

Prilikom obilaska svojih imanja u zvorničkom naselju Samari Meho i Beriz Ajanović posjetili su najstarijeg stanovnika ovog mjesta Šefu Mujanovića, nakon popijene kafe u ovom naselju, pala je i opklada o tome koliko Šefo može uraditi sklekova, a rezultat možete pogledati u video klipu koji je snimio Beriz dok se Meho “takmiči” sa Šefom, piše “zvornicki.ba”.

Veselog i vedrog duha, Šefo je inspiracija svim ljudima ovog kraja, iako je blizu desete decenije života ovom vitalnom starcu ništa nije teško ni mrsko. Kako voli reći, “nije propustio nijednu priliku da uzme učešće u hajr akcijama koje su za opšte dobro” jer od njih mu se kako kaže, “najviše vrati kroz život i to tamo gdje se najmanje nada”.

Šefo ima više od dvadeset potomaka što vlastite djece, unučadi i praunučadi, razasuti su na tri kontinenta u nekoliko država, neki od njih su u Federaciji BiH i svi zovu Šefu da dođe živjeti kod njih kako bi lakše brinuli o njemu, ali Šefo to odbija uz opasku da je samo u Samarima slobodan da proživi ono što mu je od života ostalo.

U slobodno vrijeme se bavi i poljoprivredom za vlastite potrebe, kako kaže da mu ne bi voće propadalo i zemlja stajala besposlena, a ujedno jeo ono što je svojim rukama zasijao i ubrao. Penziju je zaradio prije rata, a sada mu je sasvim dovoljna za samostalan život u svom mjestu i kako ne bi zavisio od drugih. Na pitanje šta je radio u životu pa je tako vitalan, Šefo ima jednostavan odgovor koji glasi “Radio sam sve” uz iskreni smijeh.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Zabava

Pogledajte kako se popularna TikTok djevojčica našalila s balkanskim momcima (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Sedamnaestogodišnja Anastasija, na TikToku popularna kao @anaspalace, privlači veliku pažnju svojom ljepotom, ali i interesantnim videima koje redovno objavljuje na ovoj društvenoj mreži.

Anastasiju na TikToku prati 136.000 ljudi, a video u kojem se našalila s momcima s Balkana pregledan je više od dva miliona puta.

Pogledajte o čemu se radi.

@anaspalace

did i forget anything🥴🥴🥴😘😘#foryou #fyp #balkan #viral #balkantopstar #balkanmemes #balkanmeme #balkantiktok

♬ оригинальный звук – viktoriyalady

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije