fbpx
Zanimljivosti

DJEVOJKA POKAZALA KAKO IZGLEDA SASTANAK SA MOMCIMA SA BALKANA: Sve si pogodila

Nije nepoznanica da je lako prepoznati Jugoviće, odnosno narode bivših Jugoslovenskih republika u bijelom svijetu, ali i to prepoznavanje nam nudi niz dobre zabave kao na jednom viralnom snimku.

Tiktokerka Šejla, porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, ali već godinama živi u Belgiji i na svom profilu @sejlatheyugo pratioce zabavlja komičnim snimcima koje prikazuju kako izgleda život u BiH, prenosi Citymagazine.

U novom videu pokazala je kako izgleda dejt sa Bosancem, i postala je apsolutni hit na TikToku sa gotovo 800.000 pregleda i više od 86.000 lajkova.

Prema Tiktokerki, pozdravljanje ekipe i nazdravljanje, češkanje po nosu i pušenje prvi su znakovi da ste na dejtu sa Bosancem.

U drugom videu je pokazala kako Bosanci „vade sve iz džepova“ i stavljaju na sto, a zatim nervozno tresu nogom i češkaju se po licu i bradi.

„Onda ti priča kako bi on bio idući Mesi, ali se povrijedio“, dodala je.

Snimci su privukli pažnju Tiktokera, a zabavnih komentara nije nedostajalo.

„Svi Balkanci ovo rade. Ne znam zašto, ali stvarno to mrzim iako sam i ja s Balkana“, napisao je jedan tiktoker, a tiktokerka dodala: „Sve si pogodila, tačno je tako.“

„Genijalno“, „Sve je istina“, „Svaki Balkanac se tako ponaša“ i „Stvarno, zašto svi češkaju nos?“ samo su neki od komentara.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima