fbpx

Dinamo šokantno izgubio od Šibenika, Čačić govorio o trenutnim sukobima u zagrebačkom klubu

od Urednik

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1

GNK Dinamo Zagreb je šokantno izgubio protiv ekipe HNK Šibenik sa 2:1 u gostima. Ovo je za ekipu Ante Čačića drugi poraz ove sezone, a fudbaleri s uzaista odigrali groznu utakmicu.

“Naravno da kad se izgubi utakmica, ne mogu biti zadovoljan, ali moram čestitati domaćinu na zasluženoj pobjedi koja je posljedica olako primljenih golova. Mi smo kroz dominaciju htjeli doći do vodstva, ali nismo uspjeli jer je Šibenik bio dobro organiziran i žilav, a istovremeno je činio sve da prijeti i u tome je uspio”, rekao je Čačić i dodao:

“U drugom poluvremenu smo malo i promijenili formaciju, ali smo imali previše tehničkih grešaka zbog kojih nismo dolazili u prave prilike. Imamo još puno utakmica i još jednom moram naglasiti da je domaćin zasluženo pobijedio. Nismo, naravno, računali na poraz, ali i to je sastavni dio nogometa.”

Čačić je na press-konferenciji nakon utakmice rekao da je moguće da su turbulentna zbivanja posljednjih dana u Dinamu oko borbe za vlast u klubu uticala na perfomans nekih igrača.

“Stalno govorim da se želim držati dalje od svega toga, ali previše je u zadnja dva dana medijski fokus bio na tome, pa je moguće da neki igrači nisu bili dovoljno fokusirani na ovu utakmicu. Ne tražim opravdanja, pa ni ovaj put, a Dinamo ima dovoljno dobar roster da zadovolji ambicije u svakoj utakmici iako su nam falili neki važni igrači. To nam nije opravdanje, morali smo bolje izgledati‘‘, rekao je trener Dinama. 

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.