fbpx
Vijesti

DIGLA CIJENU: Nataša Bekvalac od rentanja zaradi i do 18.000 eura mjesečno

Pjevačica Nataša Bekvalac izdaje svoje luksuzno imanje u Čeneju za različite vrste proslava, a na mjesečnom nivou navodno zaradi i do 18.000 eura.

Njeno imanje sa bazenom nadomak Novog Sada postalo je popularno ne samo među “običnim svijetom”, već i među njenim kolegama.

Upravo neki od njih su iznajmili luksuznu kuću kako bi tu proslavili svoja vjenčanja i rođendane.

Kuća je lijepo uređena, ima veliki vrt, a unutrašnjost je takođe divna, zbog čega je pogodna i za zimske i za ljetnje proslave.

Navodno, kako je interesovanje za njeno imanje postajalo sve veće i veće, Bekvalčeva je nedavno podigla cijenu za izdavanje vile, i to na čak 900 eura po danu.

Svi bolji termini, a posebno dani vikenda rasprodati su do kraja godine, piše Kurir.

Samo tokom maja imanje je bilo bukirano više od 20 dana, što prostom računicom dovodi do svote od 18.000 eura.

Da je sa izgradnjom ove kuće postigla pun pogodak, vidi se i po tome što je sve više Natašinih kolega i prijatelja zainteresovano za zakup salaša.

U aprilu ove godine na istom mjestu se udala i Tamara Milutinović za fudbalera Darka Jevtića.

Pored toga što se na Natašinom imanju održavaju vjenčanja, ono služi i kao odlična lokacija za snimanje spotova. Nedavno je baš ovaj prostor iskorišten i za snimanje videa za duet “žene od sultana” Tijane Milentijević i MC Stojana.

Da Bekvalčevoj u posljednje vrijeme definitivno cvjetaju ruže na finansijskom polju, svjedoči i podatak da pored zarade od izdavanja imanja, pjevačica odlično profitira i od svojih nastupa, iako već duže vrijeme nije objavila novu pjesmu.

Nedavno je u medijima pisalo da je Nataša podigla cijenu svoje tezge sa 10.000 na 12.000 eura, a kako mjesečno nastupa najmanje između četiri i šest puta, a nekad i više, znači da samo od druženja sa svojom publikom mjesečno inkasira 48.000 eura.

Kad se sve ove brojke od zarade od izdavanja imanja i nastupa saberu, dolazi se do svote od skoro 70.000 eura, što lijepu Novosađanku stavlja u sam vrh po mjesečnoj zaradi među pripadnicima estrade.

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima