fbpx
Vijesti

DEJANU DRAGOJEVIĆU PRIJETE ZBOG DOKAZA KOJE IMA: Misle da mogu da me zaustave…

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević je ponovo jedna od glavnih tema u javnosti. Naime, njegov prijatelj, voditelj i novinar Marko Đedović, postao je takmičar “Elite”, a prije samog početka Pinkovog rijalitija Dragojeviću je ostavio dokaze za stvari koje će iznositi narednih deset mjeseci.

Prva tema o kojoj je Marko govorio je odnos Ane Ćurčić s Acom Bulićem i Zvezdanom Slavnićem, a sve je krenulo od njegovog razgovora sa Milenom Kačavendom u toaletu u hotela.

Na pitanje da li ga je neko kontaktirao povodom Đedovićevih dokaza ili prijetio da ih ne iznese, Dejan odgovara:

– Da, dobio sam nekoliko poziva i jedno deset poruka od ljudi koji misle da mogu da zaustave nešto. A to sve zove neko za tih par osoba, ali su odustali, jer znaju da se Zidaj ne plaši ha-ha – izjavio je Dejan.

Dejan je otkrio i šta sada misli o odnosu Ane Ćurčić i Milene Kačavende, o kom bruji cijeli region.

– Kuma i Ana su dvije najveće folirantkinje, mislim da je ovo zajednička korist da uzmu pare od rijalitija. Družile su se tolike godine i imaju mnogo djela mimo zakona, da bi uzele pare konačno su došle do toga da mogu da varaju, lažu, izmišljaju i legalno uzmu pare. Mislili su da će Ana da pobijedi, pa da se tale, ali su se preračunali. Sad svako jede svoj dio kolača, a tortu i smjesu zajedno prave, dok narod gladan stoji na izlogu, ali shvatiće se sve – smatra pobjednik “Zadruge 5”.

(Express/Republika)

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima