fbpx
Vijesti

DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO RAZLOG ZBOG KOJEG SE NIJE RAZVEO OD DALILE: To je jedini problem

Pobjednik pete sezone “Zadruge”, Dejan Dragojević, još uvijek se nije zvanično razveo od Dalile Dragojević, a sada je otkrio sve detalje njihove parnice.

– Nažalost, moj brak nije okončan. Konačni razvod će biti 14. februara. To je odredio sudija. Pozivi su poslati nekoliko puta, niko nije dolazio, a ja želim da se razvedem. Došla, ne došla, suđenje se okončava. Poziv smo poslali na dvije adrese, a datum ročišta stoji i na oglasnoj tabli u sudu. Što se tiče prezimena, ako se diči tuđim prezimenom, sigurno postoji razlog. Mogu i da je tužim za to prezime, ali uzdam se da će se to riješiti kada se nađe neko ko će da se njom oženi. Sljedeći put kada se budem ženio, uzimam ženino prezime – rekao je Dejan kroz smijeh i otkrio da ga nije sramota njihovog odnosa:

 -Nikada nisam osjećao sramotu zbog njenih postupaka jer to nikada i nije bila moja sramota. Koliko god da neko s kim si u braku jeste tvoje ogledalo, uvijek me je držala svjest o tome da nisam ja taj koji je srušio taj odnos. Nisam krivio ni tog muškarca, raščistio mi je put. Svako odgovara za svoje postupke. Situacija u kojoj sam se našao je bila nenormalna i bolesna, spasilo me je to što volim da se zezam na svoj račun-rekao je.

Poznato je i da Dejan ima novu djevojku, pa je otkrio kako se slažu.

– Imam djevojku koja ne želi da se eksponira. Sklanjali smo se do trenutka kada smo otišli u klub i kada su nas uhvatili paparaci. Zaljubljen sam i lijepo nam je. Sastavni dio života je i da patiš i da voliš. Ovaj odnos je skroz drugačiji od svih dosad. Kroz rijaliti naučiš da procjeniš ljude, a nju sam procjenio kao osobu koja nema loše misli, postupke i namjere. Osjetio sam da mi želi dobro i zato joj i vjerujem. Idemo korak po korak, još uvijek ne živimo zajedno, a ako sve bude kako treba, radovaću se da jednog dana osnujemo porodicu – priznao je Dejan.

(Express/Blic)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima