Dečak (10) snimio rođenje svoje sestre u kolima: Majka je urlala “beba izlazi”, a on je mirno držao kameru i zabeležio svaki trenutak (VIDEO)

27

Hej, Džoli, ovde tvoj tata. Samo da ti javim da upravo ulaziš u velikom stilu u moja kola. Volimo te i vidimo se uskoro. Samo ćemo se pomoliti Bogu da se rodiš živa i zdrava i da te uskoro držimo u rukama, rekao je ponosni otac u kameru

porođaj u kolima

Neverovatan trenutak u kome njegova majka porađa u kolima, i rađa svoje četvrto dete, snimio je 10-godišnji dečak, dok je cela porodica jurila u bolnicu.

Majk Antoni Edison vozio je Rudi Nepije na poslednji pregled, zajedno sa njihovo troje dece u petak, kada je Rudi odjednom počela da se porađa.

Njihov najstariji sin Džejden (10) već je uključio kameru, s namerom da taj snimak bude deo porodičnog filma o čekanju treće devojčice u porodici. Na kraju je snimio njeno rođenje. Devojčici su dali ime Džoli.

Tata Majk je na kraju snimak objavio na Fejsbuku.

– Majk, beba izlazi, beba izlazi – rekla je Rudi svom nevenčanom mužu.

– Ne, ne izlazi – odgovara joj on, ne verujući šta se dešava.

No u sledećem trenu ponosni tata se okreće i u kameru koju drži Džejden kaže:

– Hej, Džoli, ovde tvoj tata. Samo da ti javim da upravo ulaziš u velikom stilu u moja kola. Mi smo na putu za bolnicu. Volimo te i vidimo se uskoro. Samo ćemo se pomoliti Bogu da se rodiš živa i zdrava i da te uskoro držimo u rukama – rekao je Majk.

Džejden okreće kameru i nerođenoj sestri u šali kaže: “Požuri”.

Dok je Džejden bio smiren, njegove mlađe sestre su uralale paralelno sa mamom.

Beba se rodila u kolima, nije zaplakala, ali oči su joj bile otvorene. Porodica je stigla u bolnicu, gde je ustanovljeno da je sve u redu i sa mamom i bebom. Džoli je već stigla kući.

Ovdje pročitajte izvorni tekst