fbpx

DARKO LAZIĆ OPET ŠOKIRA: Imao sam grupnjak sa 15 žena, plaćao prostitutke

od Urednik

Darko Lazić šokirao je sve priznanjem o svom seksualnom iskustvu u kojem je probao intimne odnose sa 15 djevojaka, a plaćao je i prostitutke.

Folk pjevač priča da je u dvadesetim bio pravi avanturista i da je želio da isproba mnogo toga u seksu.

Pjevač kaže da je nakon svakog nastupa u inostranstvu koristio priliku da ispuni neku od brojnih seksualnih fantazija.

– Čovjek koji nije imao seks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama, i baš su dobre u seksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio poslije svojih nastupa, više se i ne sjećam… – kaže Lazić i dodaje da je potrošio brdo novca na seks-egzibicije:

– Sigurno su u pitanju hiljade eera, ali se ne sjećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim – zaključio je.

Lazić kaže i da se više puta snimao tokom seksa, ali tvrdi da nikad te snimke nikome nije slao.

– Ne postoji žena i muškarac koji se makar jednom nisu snimali tokom seksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u telefonu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrijebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u seksu – priča Darko s osmijehom i nastavlja:

– Osim toga, imam poštovanja prema djevojkama i nikad ih ne bi zloupotrijebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima.

– Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Snimao sam se i te klipove sam čuvao u telefonu, nikad ih nisam nikome slao niti se hvalio drugarima, priča Lazić.

(Express/Informer)

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.