fbpx
Vijesti

„Danas je cijela Foča plakala zbog ugašenog mladog života“: Sahranjen tragično nastradali pjevač iz Zvezda Granda

Nemanja Vuković sahranjen je danas u rodnoj Foči u krugu porodice i prijatelja.

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Nemanja Vuković, koji je tragično nastradao prije tri dana u saobraćajnoj nsereći, sahranjen je danas u Foči, kako piše „24sedam“.
Opelo mladom pjevaču počelo je u 13 časova u Hramu Svetog Save, a potom je Vuković sahranjen na groblju Barakovac.

Kako je izvor opisao za pomenuti portal, danas je cijela Foča plakala, zbog jednog ugašenog mladog života. Osim rodbine i prijatelja, bilo je i onih koji su došli iz Srbije, gdje je Nemanja posljednjih godina pjevao, da porodici pruže podršku i isprate na večni počinak pjevača.

Roditelji i dva brata primali su saučešće od rodbine i prijatelja koji su došli da se oproste od Nemanje.

Podsjetimo, Nemanja Vuković je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje, kada je nakon problema sa automobilom pokušao da pretrči auto-put, gdje ga je udario autobus i usmrtio.

„Nemanja je tokom vožnje doživio nezgodu i najvjerovatnije zbog kvara na točku pjevač je izgubio kontrolu i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični djelovi automobila odlijeću po putu. Iza njega su se nalazila dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pjevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na auto-putu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne provjeri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije“, ispričao je izvor blizak istrazi.

(express/nova.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima