Da li nedostajete bivšem?

29
Jealous girl looking at flirting couple outdoor. Happy young woman and man couple dating. Summer romance affair.

Da li vas želi nazad? Govoriti o raskidima je teško. Odvajanje od partnera sa kojim ste bili u ljubavnoj i predanoj vezi psihološki je povezano sa istim osjećajem gubitka ili smrti. Iz tog razloga, moguće je da vašem bivšem nedostajate i možda želi da ponovo zapali plamen (i obrnuto). “Da li nedostajem bivšem partneru?” možda se pitate. Pa, iako ne postoji način koji garantuje da bivši čezne za vama, razgovarali smo sa stručnjacima za odnose koji su nam predstavili 15 znakova koji otkrivaju da li je to stvarno tako, prenosi Ženski magazin.

1. On se pojavljuje na mjestima gdje se nalazite “Obično se oni sjećaju rutine bivše partnerke, a zatim odlaze na mjesta u nadi da će ih sresti. To može biti jednostavno kao čekanje da odete u prodavnicu. Vjerovatnije je da ćete naići na njih ako odete na festival za koji znate da voli. Stvaranje višestrukih susreta je svakako znak.”

2. On pronalazi izgovore da vam se javi “Slanje poruka preko bilo koje platforme je još jedan znak da vas bivši nije zaboravio. Svaki izgovor za kontakt sa drugom osobom je siguran znak da mu nedostajate.”

3. Lajkuje ili komentariše vaše društvene mreže “Ako vas i dalje prati na društvenim mrežama, lajkuje i komentarišete vaše priče, to može biti znak. Ukoliko želite da vas zaboravi preporučujemo 30 dana bez kontakta, uključujući i društvene mreže, ako ste ozbiljni u tome da svog bivšeg stavite u prošlost. Ako je bivši još uvek znatiželjan o tome što radite na društvenim mrežama jasno je da pati za vama.”

4. Pijan vas zove ili šalje poruke „U vinu je istina. Ako ima tendenciju da zove ili šalje poruke poslije nekoliko pića, sigurno mu nedostajete, ali ako želite da ovo završite, ignorišite pozive i poruke kasno noću, tako da se ne navikne da vam se obraća kada se osjeća ranjivo.”

5. Još uvijek nije nastavio dalje “Vaš bivši ne bi mogao da se viđa sa bilo kim novim, ali ako to ne radi znači da mu nedostajete i da mu treba vremena da se oporavi od raskida. Naravno, sve zavisi od toga koliko je prošlo otkako ste raskinuli i koliko je vaš odnos bio ozbiljan. On još nije spreman da nikoga stavi na vaše mjesto – jasan znak da još uvijek misli o vama.”

6. On se prisjeća sjećanja ili iskustava koje ste dijelili “Moguće je da je samo sretan kada razgovara o dragim uspomenama, ali ako dobijete osjećaj da pokušava da putuje niz putanju uspomena u nadi da će ponovo pokrenuti iskru, budite iskreni sa njim o njegovim namjerama.”

7. On pronalazi izgovor da vas lično vidi “Neki pojedinci u potpunosti žele da prekinu veze i slede pravilo bez kontakta, osiguravajući da se kreću na pravi način. Oni koji žele da prekrše pravila bez kontakta i pronađu izgovore da vas vide, to i čine.”

8. On radi dobre stvari za vas “Ako vaš bivši još pamti vaš rođendan, vaše godišnjice i druge važne događaje u vašem životu, to je znak da mu nedostajate i želi da se vratite…”

9. Vaši zajednički prijatelji kažu da pita za vas “Ako su vaši prijatelji i porodica u kontaktu sa vašim bivšim i oni stalno pitaju kako ste, to je znak da sei dalje brinu. Prijatelji i porodica su taktika koju koriste da kažu da mu nedostajate.”

10. Pojavljuje se neočekivano “Bilo da se radi o ličnom ili online pojavljivanju, ako gleda svaki vaš pokret nedostajete mu. Rečenica „Daleko od očiju, daleko od srca“ je zapravo vrlo precizna. Ne osjećajte se kao da ste nezreli ako blokirate svog bivšeg na društvenim mrežama jer je to za vaše dobro. Veza je gotova.”

11. Uskočio je u novu vezu “Ako je vaš bivši javno krenuo u vezu sa brojnim partnerkama, to bi mogao biti samo očajnički način da privuče vašu pažnju i izazove ozbiljnu ljubomoru u vama. U oba ova slučaja, vaš bivši stvarno misli na vas i postoji dobra šansa da u tajnosti pati za vama.”

12. On objavljuje postove na društvenim mrežama u kojima „vrišti“ vaše ime “Ukoliko vaš bivši objavljuje pjesme koje vi volite ili status sa riječima o divnim danima u prošlosti, jasno je da pati za vama i da mu nedostajete.”

13. On rutinski odlazi na vaše zajedničke lokacije “Ako ste zajedno išli u određeno pozorište, u bar ili restoran, možda vaš bivši rutinski odlazi tamo jer mu ta mjesta bude lijepe uspomene.”

14. Slučajni susreti “On organizuje neobavezne susrete. Nekako, uvijek naiđete na svog bivšeg u vašoj prodavnici ili u lokalnom kafiću ili u tržnom centru. Oni čine da izgleda potpuno nenamjerno, ali sumnjate da ovi slučajni susreti nisu slučajni, uopšte.”

15. On je ljubomoran kada ste sa drugim ljudima “Bivši koji je ljubomoran kada vas vidi sa nekim novim je očigledno još uvijek zainteresovan za vas. Kada bivši započne novi i zdrav odnos, ljubomora se može pojaviti jer označava da je njihov odnos završen i da je druga osoba krenula dalje.” |